Events

Roeien voor het goede doel!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Op 23 december gaan we bij CrossFit Castricum een marathon roeien voor het goede doel. Dit kan je alleen, in een tweetal of in een drietal doen. Als deelnemer doe je een donatie om mee te doen en kan je je ook laten sponsoren door bedrijven vrienden of familie.

 

Naast het feit dat het roeien van een marathon een enorme mentale en fysische uitdaging is zit er meer achter. Wij hopen met de organisatie van de roeimarathon zoveel mogelijk geld op te halen voor Sport Care Plus.

 

Sport Care Plus is een lokale organisatie die zich inzet om mensen met een beperking te helpen met sporten. Dit doen ze onder meer door mensen op te leiden volgens de SCP-methode. Tijdens deze opleiding word je geleerd hoe om te gaan met alle verschillende soorten beperkingen groot en klein, hoe we deze mensen kunnen motiveren, maar ook hoe ontzettend belangrijk sport voor deze mensen is.

 

Het geld wat we ophalen wordt besteed aan het opleiden van nieuw coaches die vervolgens ingezet worden als SCP-coach. Op deze manier kunnen we met een groot team van coaches zoveel mogelijk mensen met een beperking laten sporten.

 

Donatie

 

Voor deelname vragen we jullie om vrienden, familie of bedrijven te benaderen om te sponsoren. Voor bedrijven wordt een minimale donatie van 1,00 per kilometer (ofwel €42,00 per bedrijf) gevraagd. 

 

Van het bedrijf wordt vanaf een donatie van € 3,00 p/km het logo op een banner geplaatst die in de box opgehangen wordt. Daarnaast worden bedrijven genoemd in alle social posts. Deel deze Link met bedrijven die willen doneren: Werving donateurs – Roei evenement (typeform.com)

 

Wil je mee doen of heb je vragen stuur dan even een mailtje.

 

Opgeven kan nog tot 15 december.